Гліцерин

Гліцерин

Гліцерин, завдяки його унікальним корисним якостям, широко використовується в різних сферах. В тому числі, це - важливий компонент багатьох косметичних і лікарських засобів. Його з успіхом застосовують в складі засобів по догляду за всіма типами волосся і шкіри. Крім того, це - обов'язкова складова прозорого (гліцеринового) мила.

Гліцерин

Гліцерин

Гліцерин фармакопейний. Концентрація основної речовини від 99,5%